Påmelding utstiller

Utskriftsvennlig versjon: Invitasjon Vegårsheidagene 2024

Påmeldingskjema finer du her

 

  • VEGÅRSHEIDAGENE 2024

 

v/Tore Smeland, mob: 91336314

e-post: tore.smeland@online.no 

Internett: www.vegarsheidagene.no

TIL SELVSTENDIG NÆRINGSDRIVENDE, HOBBYPRODUSENTER, LAG OG FORENINGER

Lions Club Vegårshei v/komiteen for Vegårsheidagene 2024 har herved gleden av å sende dere invitasjon til å delta med stand eller aktiviteter på markedsdagen i Skisenteret ved Fjellheim lørdag 17.08.2024.

Vi håper at du har lyst å være med i år og gjøre Vegårsheidagene 2024 til et flott arrangement.

Komiteen vil oppfordre alle lag, foreninger, personer og bedrifter til å tenke kreativt og markedsføre seg denne dagen.  Handelsstanden i sentrum håper at også de andre næringsdrivende i bygda vil presentere seg og sine produkter.  Komiteen håper på stor deltakelse, av næringsdrivende, organisasjoner og lag.

På markedsdagen kan du/dere få presentert varer eller tjenester du/dere selger, en hobby du/dere har eller aktiviteter du/dere er med i. Men du/dere kan også by på litt å spise, selge lodder eller dele ut materiell.  Mulighetene er mange, og du/dere bestemmer selv hvordan du/dere synes er den beste måten å komme i kontakt med publikum.

Alle standplassene vil være å finne i området rundt Fjellheim/slalombakken. Vi plasserer utstillerne tett for å få et nært og intimt miljø. Blir det regn, har vi Vegårsheihallen som reserve.

Vi holder prisene på stand lave som i fjor, for å prøve å få flere med, her er priser:

Inntil   3 m 300 kr

   ”   6 m 600 kr

   ”   9 m 900 kr

   ” 12 m 1200 kr

Har du behov for uttak av strøm, kan vi ordne dette mot en godtgjøring på 100 kr pr.stand. Skjøteledning må du holde deg med selv.

Det er komiteen for Vegårsheidagene som plasserer standen der den finner det mest hensiktsmessig.  Komiteen forbeholder seg også rett til å vurdere innholdet av hva som blir presentert på standen.

De som melder seg på innen 20.07.24 vil få plassering på stand først.  Dersom noen har spesielle ønsker for plassering, må disse oppgis.  Komiteen vil ta ønsket med i vurderingen når de ulike standene skal plasseres.

Betaling for leie av stand skal skje samtidig med bestilling av plass til stand, og bestillingen er bindende.  Bestilling av plass til stand uten at betaling har skjedd innen fristen, betraktes som ugyldig. 

Frist for bindende påmelding og innbetaling er 20.07.2023. Bank ktnr: 2938.12.42771

Vi gleder oss og håper du/dere også får noe å se fram til med glede!

Informasjon og påmelding finnes på vår hjemmeside www.vegarsheidagene.no

Vi ønsker alle, både tidligere og nye aktører, velkommen til Vegårshei lørdag 17.08.2024.

Med vennlig hilsen

Lions Club Vegårshei

Arrangør av 

Vegårsheidagene 2024